توضیحات
جنگ روانی چیست؟
اصطلاح «جنگ روانی» در ابتدا به مجموعه «عملیات روانی» اطلاق میشد که در جنگها با مقاصدی همچون تضعیف روحیه سربازان به کار میرفت. تضعیف روحیه و گمراه نمودن مردم کشور درگیر جنگ، نیرنگهای تبلیغاتی برای حفظ برتری در جبهه، گسترش شایعات برای ایجاد ترس و… همگی انواعی از عملیات روانی است که طراحی میشد و میشود.
اما در چند دهه اخیر عبارت جنگ روانی در مفهومی خاص و به معنای استفاده از قابلیتهای فراروانی یا باطنی انسان، به کار میرود. از این رو میتوان این نوع جنگها را «جنگ فراروانی» نیز نامید. جنگ فراروانی در حوزه های گوناگونی مانند جاسوسی و کسب اطلاعات از طرق غیرمعمول اتفاق میافتد. در حال حاضر شناختهشدهترین روش جاسوسی در آمریکا و اسرائیل، روش «مشاهده از راه دور» (Remote Viewing) است که خود متشکل از چندین پدیده مانند روشنبینی، تجربه خروج از بدن، تله پاتی و خواندن فکر، تأثیرگذاری بر ذهن و انتقال فکر میباشد.
همچنین استفاده از «سلاحهای سایکوترونیک» (Psychotronic) نیز در جنگ فراروانی مرسوم شده است. سلاح سایکوترونیک یا همان انرژی روانی-الکترونیکی، سلاحی است که با نیت و قصد خاصی از انرژی روانی شخص عامل اشباع شده و قادر است که از راه دور بر هدف مورد نظر تأثیر گذاشته و موجب اختلال عملکرد و یا نابودی آن شود.
امروزه امکان به کارگیری توانمندیهای فراروانی انسان در هر گونه تعارض و برخوردی و در حوزههای متفاوتی مانند سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و… وجود دارد. باید دانست که تأثیرات جنگ روانی با استفاده از نیروهای فراروانی میتواند به مراتب مهیبتر و هولناکتر از ابزار و تسلیحات نظامی شناخته شده باشد.
در یک مصاحبهای از «اینگو سوان» (Ingo Swann)، یکی از موفقترین افراد سایکیک در روش مشاهده از راه دور، سوال شد: «آیا شخصاً فکر میکنید که مبارزات جنگ بعدی در سطوح سایکیک و نظامی صورت پذیرد؟»، «سوان» پاسخ داد: «فکر میکنم هم اینک در مراحل پیشرفتهای از این جنگ قرار داریم»… او هم چنین توضیح داد که جنگ هستهای دیگری ممکن نیست… حمله هستهای یکی از کشورها باعث نابودی همه چیز خواهد شد چرا که اقدامات تلافی جویانه در پی خواهد داشت. از این رو قدرتهای نظامی میبایست روشهای جنگی جدیدی را ابداع کنند و یکی از این روشها کنترل ذهن است که مستقیماً به قابلیتهای فراروانی (PSI) ختم میشود…
(از متن کتاب)
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.