ساختار جادو

جادوی کامیابی (۲)

دانلود: کتاب پی‌.دی.اف

شاید این اساسی‌ترین و علمی‌ترین کتابی باشد که تا کنون درباره ان.ال.پی یا «برنامه‌ریزی عصبی-کلامی» نوشته شده است. نویسندگان آن، همان دو نفری هستند که در اوایل دهه ۱۹۷۰ این مکتب تازه را پایه‌گذاری کردند…

این کتاب ابزارهای ارزشمندی را در اختیار خواننده می‌گذارد. اما همان طور که ابزارهای مکانیکی باید در اختیار تعمیرکار ماهری قرار گیرد تا کارآیی و اثر بخشی آنها معلوم شود، شیوه‌های روان‌درمانی این کتاب نیز باید توسط فردی آگاه و به عنوان ابزار کمکی مورد استفاده قرار گیرد تا کارآیی «درمانگر» را افزایش دهد. به عبارت دیگر، این کتاب را در اصل برای متخصصان یا دست‌اندرکاران فعالیت‌های روان‌درمانی نوشته‌اند. در عین حال، خوانندگان عادی و خصوصا علاقمندان روان‌شناسی و روان‌درمانی نیز می‌توانند به نسبت میزان آگاهی خود، از مطالب این کتاب بهره‌مند شوند. حداقل فایده‌ای که مطالعه این کتاب، می‌تواند برای خواننده عادی داشته باشد، افزایش «دقت کلام» است. یعنی یاد می‌گیرد که چگونه دقیق‌تر سخنان دیگران را بشنود ویا با دقت بیشتری نظر خود را به دیگران بگوید…

(از متن کتاب: سخن مترجم)

 

نویسندگان: ریجارد بندلر . جان گریندر

مترجم: مهدی مجردزاده کرمانی

ناشر: موسسه فرهنگی راه‌بین

چاپ دوم، تابستان ۱۳۷۸

شابک: ۳-۱۱-۶۲۷۶-۹۶۴

توضیحات

در طی قرون و اعصار، قدرت و خوارق عادات کسانی که با جادو سر و کار داشته‌اند در قصه‌ها و ترانه‌ها ثبت شده است. اشخاص عادی همیشه ترسی آمیخته با احترام نسبت به جادوگران، ساحران، پیشگویان، شمن‌ها و گوروها داشته‌اند. این اشخاص نیرومند که در پرده‌ای از اسرار پوشیده شده‌اند، کارهایی می‌کردند که با شیوه‌های عادی و روش‌هایی که مردم عادی با آنها آشنایی داشتند، متضاد به نظر می‌رسید. مردم از افسون‌ها و طلسم‌های آنان وحشت داشتند، ولی در عین حال به آنان مراجعه می‌کردند و کمک می‌خواستند. هرگاه که این افراد نیرومند، برخی از قدرت‌های خود را به معرض نمایش می‌گذاشتند، از سویی ممکن بود که بعضی از مفاهیم واقعی زمان و مکان را فروریزند و از سویی نشان می‌دادند که توانایی‌های آنان آموختنی نیست…

(از متن پیشگفتار کتاب)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ساختار جادو”