استخراج از متون اولیه آشنایی با سینطارا
… در بعضی از وقایع، سینطارایی برای همه بشریت میتوان یافت. تجربههای موسی در کوه سینا و پایین آمدن او و دیگر قسمتهای داستان موسی، مواجهه او با فرعون، بلاها و جادوهای متقابل ساحران، عبورش از رود نیل، جنگها و فتحهای بعدی.
بنابراین این داستان موسی بارها و بارها در قرآن و کتاب مقدس تکرار و تأکید شده است چون کسی که این سینطارا را درک کند، کلیتی از سینطارای انسانِ مورد نظر خدا را درک کرده است؛ و یا داستانهای ابراهیم، عیسی، محمد(ص)، سلیمان و رسولان که اکثر آنها سینطارایی فراگیر داشتند.
… پس بهتر است از همان جاها برای فهم و درک شروع کنیم… و بعد به سینطاراهای محکم و تبیینشده و روشن وارد شویم…
در قدمهای اول سراغ پیچیدگیهای موضوعات نروید… و مثلاً در مورد شناخت سینطاراها، در اوایل فهم آن، تفاوت زیادی بین سینطاراها، آینهها، نقشههای تمامنما و هولوگرامها (…) نگذارید.
البته سینطاراها ممکن است اصلی یا فرعی باشند. وقایع موسی و ابراهیم از سینطاراهای اصلیاند که تکلیف افراد مختلف در آنها به صورت کلی معلوم شده است؛ اما سینطاراهای فرعی، در موضوعیت معلومی، انعکاسدهنده و نقشه وقوع هستند؛ و یا سینطاراهای شخصی که نسخهای تابع و ثانویه از سینطاراهای بزرگترند…
وقتی آینهها (و هولوگرامها) و سینطاراها را میشناسید خیلی چیزها را میتوانید بدانید. تا حدی میتوانید حرکات تقدیر و رفتارهای تقدیر را پیشاپیش بخوانید و با آن هماهنگ شوید. برای تغییرات، کارهای ضروری و غیرضروری را شناسایی میکنید و میدانید چه کارهایی پیروزیدهنده و شکستدهنده است. زمانهایتان را تا حدی میشناسید که چه زمانهایی باید اقدام کرد و چه زمانهایی نباید؛ و یا حتی به ضدعملها دست زد…
شرح و بازنویسی جلسه: پِریا (شباب حسامی)
بازبینی ۱۷/۵/۱۴۰۳
از کتاب نون والقلم (درسهایی درباره سینطارا و روشهای رقمزنی تقدیری)